sedinta de guvern 13 ianuarie 2016

Publicat: Miercuri, 13 Ianuarie 2016 10:47 / Actualizat: Miercuri, 13 Ianuarie 2016 14:15 / Sursa: Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat, miercuri, că pe ordinea de zi a edinei de Guvern s-a aflat constituirea comisiilor de insolvență la nivel central și teritorial. Reprezentantii Guvernului au propus, in discutiile de luni seara de la Ministerul Muncii, majorarea salariului minim pe economie incepand cu 1 mai, motivand ca este necesar un studiu de impact. Principala nemulumire a colegilor din Educaie nu e legată de fondul problemei. "In discutiile noastre informale (.) am rugat membrii Guvernului sa se gandeasca in paralel cu cresterea salariului minim pe economie la posibilitatea reducerii poverii pe munca. Proiect DE hotărÂRE privind aprobarea bugetului de venituri i cheltuieli pe anul 2016 al Companiei Naionale "Administraia Canalelor Navigabile" -.A. Citete I: Ultima formă a legii salarizării bugetarilor. Simion Hănescu, preedintele Federaia Sindicatelor Libere din Învământ (fsli a explicat că aceste creteri vor însemna, în medie, 5 în plus la salariile actuale. Principalele responsabilitati ale comisiei de insolventa: intocmirea si actualizarea, cel putin de doua ori pe an, a listelor cu administratorii procedurilor i lichidatorii pentru procedurile de insolventa a persoanelor fizice, aprobarea criteriilor generale pentru stabilirea nivelului de trai rezonabil si propunere presedintelui comisiei publicarea acestor. Facem acum primul pas intermediar, acela de a aproba constituirea acestor comisii de insolventa, tocmai pentru a arata deterimarea si seriozitatea cu care privim aceasta legislatie. Proiect DE hotărÂRE privind aprobarea bugetului de venituri i cheltuieli pe anul 2016 pentru Compania Naionlă 'romarm'-S.A aflată sub autoritatea Ministerului Economiei, Comerului i Relaiilor cu Mediul de Afaceri. Nu discutăm de creteri procentuale.

Rencontre gratuite coquine rennes

1 la Hotărârea Guvernului. 1172/2014 privind aprobarea componenei, atribuiilor i modului de funcionare ale Comitetului de privatizare, concesionare i arendare al Ageniei Domeniilor Statului. Astfel, majorarea va fi decisa printr-o hotarare de guvern care va fi aprobata pe 30 decembrie. 151/2015 invocand faptul ca pana in prezent nu s-a facut niciunul dintre pasii prevazuti de actul normativ pentru a putea fi pus in practica. 250/1992 privind concediul de odihnă i alte concedii ale salariailor din administraia publică, din regiile autonome cu specific deosebit i din unităile bugetare i proiectul de hotărâre privind acordarea unor ajutoare de urgenă familiilor a două victime ale accidentului aviatic produs în data. Acesta a facut declaratia dupa ce oficiali guvernamentali au purtat discutii cu reprezentantii sindicatelor, potrivit Digi. În sectorul de Educaie este vorba de eliminarea unei legi speciale i înlocuirea acesteia cu un sistem care să facă un pas înainte spre legea salarizării unitare. Salariul minim pe ora va fi de 2,5 leva, pentru o zi lucratoare de opt ore. Publicat: Mari, 21:16 / Actualizat: Miercuri, 13:33 / Sursa: Ministrul Muncii, Drago Pîslaru, a anunat luni, după Consiliul Naional Tripartit, că ordonana privind salarizările va fi prezentată în edina de Guvern de miercuri. Proiect DE hotărÂRE pentru completarea Hotărârii Guvernului.559/2014 privind declanarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică, de interes naional 'Reabilitarea liniei.f Braov - Simeria, componentă a Coridorului IV paneuropean, pentru circulaia trenurilor cu viteza maximă. Alte articole despre: salariu minim Bulgaria, salariu minim Romania Bulgaria, crestere salariu minim Bulgaria PNL a avut discutii informale cu membrii Guvernului in care a cerut ca majorarea salariului minim pe economie sa fie gandita in paralel cu reducerea poverii fiscale pe munca, a declarat. Proiect DE hotărÂRE privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al statului a unor construcii i amenajări la terenuri din cadrul unor imobile aflate în administrarea Ministerului Apărării Naionale, situate în judeele Prahova, Alba, Dâmbovia, Arge, Sibiu, Buzău i municipiul Bucureti, în vederea scoaterii. La randul sau, liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a precizat ca in urma intalnirii de la Palatul Victoria "a ramas stabilit ca salariul minim pe economie reprezinta o prioritate si trebuie sa iasa o HG de la 1 ianuarie 2016, pentru finalizarea acestor probleme, pentru.

sedinta de guvern 13 ianuarie 2016

aplice din 1 ianuarie. Proiect DE hotărÂRE privind modificarea i completarea anexei. 23 Decembrie 2015 8 comentarii. Leul s-a apreciat, miercuri, in raport cu euro si francul elvetian dar s-a depreciat fata de dolar. 28 Decembrie 2015 8 comentarii. Fratia, Blocul National Sindical,.S.D.R. 08 Decembrie 2015 5 comentarii Alte articole despre: sondaj firme salariu minim, firme salariu minim, firme crestere salariu minim, efecte crestere salariu minim, crestere salariu minim Vicepremierul Vasile Dancu, ministrul Dezvoltarii Regionale, a participat luni la o intalnire cu parlamentarii, la care s-a discutat inclusiv. 20 Decembrie 2015 8 comentarii Alte articole despre: Gorghiu majorare salariu minim, Gorghiu majorare salarii alesi locali Membrii guvernului se reunesc, sambata, intr-o noua intalnire informala la Vila Lac. Partea sindicala, am aici un reprezentant al partii sindicale, Liviu Apostoiu (vicepresedinte CNS Cartel Alfa -.) a votat impotriva, mentinandu-si propunerile de la inceput. Unul dintre ele este indexarea automata care va tine cont de cosul minim si de inflatie a declarat Bogdan Hossu. Proiect DE hotărÂRE privind stabilirea condiiilor pentru punerea la dispoziie pe piaă a echipamentelor electrice de joasă tensiune.


The best cumshot from the shemale in 2016.


Wulfi rencontre

Premierul Dacian Ciolos a cerut ministrilor sa fie atenti la toti pasii prevazuti in anumite legi pentru a nu se mai ajunge in situatia prorogarii lor din cauza nerespectarii prevederilor. 972/2015 privind aplicarea coreciilor financiare solicitate de Comisia Europeană asupra cheltuielilor finanate din cadrul axei prioritare 1 a programului operaional sectorial "Creterea competitivităii economice". Proiect DE hotărÂRE pentru aprobarea Înelegerii între Comisia Naională pentru Controlul Activităilor Nucleare (cncan) din România i Administraia Naională în domeniul Securităii Nucleare (nnsa) din Republica Populară Chineză pentru cooperarea i schimbul de informaii tehnice în domeniul securităii nucleare, semnată la Bucureti, România, la data. Dupa ce social-democratii au criticat inghetarea venitului minim, iar sindicatele au cerut o intalnire de urgenta pe aceasta tema cu premierul Dacian Ciolos, Dancu a explicat ca "la Ministerul Finantelor nu a disparut aceasta optiune, dar acum se face un studiu de impact". Aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Guvernul Ciolos vrea sa majoreze salariul minim de abia de la 1 mai Presedintele Confederatiei Nationale Sindicale "Cartel Alfa Bogdan Hossu, a declarat, luni seara, la finele discutiilor, ca sindicalistii au respins propunerea Guvernului. Gramul de aur 145.7636 -0.8722 (-0.59).

Sites de rencontre juifs limburg

Valoarea din sedinta anterioara a fost de 146.6358 lei pentru un gram de aur. Proiect DE hotărÂRE pentru modificarea anexei.1 la Hotărârea Guvernului. 'De la 1 august intră în vigoare toate coreciile disfuncionalităilor în ceea ce privete încadrarea de vechime i salarii. Liderul sindical Bogdan Hossu a declarat pentru ca promisiunea a fost facuta de reprezentantii Ministerului Muncii la intalnirea avuta vineri cu sindicalistii. 11 la Hotărârea Guvernului. a scris pe Facebook Victor Ponta. De asemenea ar urma sa reduca numarul celor saraci si sa stimuleze consumul intern. Proiect DE hotărÂRE privind aprobarea unor modificări i completări în inventarul bunurilor din domeniul public al statului aflate în administrarea Ministerului Apărării Naionale.